divendres, 23 de gener del 2009

Comença el compte enrere!

Marxem d'aquí exactament un mes. Semblava que no havia d'arribar mai el dia, i ja només en queden 30!
Per ara la vida continua amb relativa normalitat, però hem d'anar tancant tots els temes necessaris per marxar amb la màxima tranquil·litat. Llistes de tràmits per fer, de coses per comprar, per endossar, per recollir, per preparar, llista de gent a qui visitar, de qui acomiadar-se... I això sense comptar amb les coses que no estan a les llistes i que aniran sorgint! En resum, llistes i més llistes (no totes escrites, moltes mentals, amb el risc que això comporta...)
Sort que la il·lusió de començar el viatge ho compensa tot!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amics,

Heu sacrificat moltes coses, us heu tingut que acomiadar de molta gent que estimeu i no us heu deixat influir per opinions adverses, aquest es el primer trionf del vostre viatge, el viatge de la vostra vida.
Nosaltres, com aspectadors, conscients que descobrireu el món amb els ulls de tots els que us estimem, només en queda desitjar-vos el millor.
Sou molt valents i privilegiats, estic segura que sabreu aprofitar cada segon d'aquest viatge i amb el vostre esperit aventurer arribareu fins a la fi del mon!!! (rollo 205).
Quan torneu estarem aqui, amb L'Ori més gran i qui sap potser amb un altre churumbel...
No cal dir lo molt que trobaré a faltar els nostres dinars dimecrencs i els nostres sopars internacionals..Però el que més notaré en falta serà la nostra amistad...
"Me he sentido Guatemalteco en Guatemala, Mexicano en Mexico, Peruano en Peru, como me siento hoy cubano en Cuba..." Che.
Bon Viatge!!!
Gemma, David i Oriol Aby

Anònim ha dit...

Tanta llista al final semblareu el VH1, ostia puta no? :) Seguirem les vostres aventures amb interès des del cul del món!!

Anònim ha dit...

No ho diré millor que la Gemma però això que fareu és molt, molt admirable. Molta sort!! Us estarem esperant :)