dilluns, 16 de febrer del 2009

Primer entrenament

Bé gent, us hem enganyat. La volta al món no començava dilluns que ve, sinó avui mateix!

La nostra primera parada ha estat un dels símbols de la nostra terra: Montserrat. Feia molts anys que no veníem per aquí i no volíem marxar sense pujar-hi. De passada hem posat a prova el nostre equipament i hem començat a agafar el ritme de viatge.

L'excursió no ha començat gaire aviat i després d'una cursa pels passadissos del metro hem aconseguit agafar pels pèls el tren que volíem. Un cop allà, hem hagut de fer més d'una hora de cua per agafar l'aeri, ja que els altres accessos estan tallats. Un cop a dalt, és fantàstic que hi hagi tan poca gent!



Aprofitem per declarar oficialment inaugurada la setmana dels comiats! (Tot i que ja en portem uns quants) D'aquí a 7 dies comença el viatge de debò!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

molt bé!!!! així comença un viatge un bon català, no hi ha res més a dir.

Avan ha dit...

Salut!

ja que dieu que ha anat tant be aquesta sortida a Montserrat, espero que la resta d'etapes que teniu per fer siguin tan agradables, però amb menys presses i esperes.

que us vagi molt be la volteta a la pilota aquesta que tenim per planeta.

Unknown ha dit...

QUE L'ARRIBADA A LA PATAGONIA OMPLI AMB ESCREIX LES VOSTRES EXPECTATIVES, SOMNIS I IL.LUSIONS...I JO AQUI "MORTA D'ENVEJA..." BON COMENÇAMENT DE VIATGE!!!!!

Anònim ha dit...

hola parelleta!! des de Barna i amb humitat molts records. D'això se'n diu una experiència única.
Aprofiteu i mengeu cues de panses doncs haureu de recordar tantes coses que la memòria no podrà fer-vos una "mala Passada"

Marga(amiga de la mare/sogra)