dimecres, 25 de febrer del 2009

A Ushuaia pels pèls!



El viatge, al contrari del que ens pensàvem, no se'ns ha fet gens pesat. De les 14 hores de Roma a Buenos Aires, n'hem passat més de 10 dormint, jejeje. Al final hem arribat amb una hora de retard, més les cues al control de passaports, a la duana i al banc. Un cop arribats a fora, feia un dia de ple estiu, calorós i radiant. Hem anat, tal com teníem previst, a l'altre aeroport de la ciutat per agafar el vol intern. Hem anat amb el bus normal, per estalviar costos, tot i que al final hem hagut d'agafar un taxi per fer l'últim tram, ja que anàvem amb el temps una mica just.
La sorpresa ha estat quan a l'arribar allà ens diu la noia del taulell: “Però si aquest vol no surt des d'aquí, surt de l'altre aeroport, el van canviar fa 10 dies, no us ha avisat ningú?” Davant la nostra cara d'incredulitat, ens ha dit que si, que era així, i que l'únic vol que sortia des d'allà anava ple, així que havíem d'intentar agafar el nostre... que sortia al cap d'una hora!
Hem anat corrent a agafar un taxi (adéu estalvi de costos) per tornar allà d'on havíem sortit feia un parell d'hores enrabiats a més no poder, instant al taxista a que corregués per no perdre el vol. Finalment hem arribat a temps però (com tampoc ens ha estranyat) l'avió ha sortit amb retard.
Ara ja som a Ushuaia, no fa gaire fred i anem a estirar una mica les cames, que ja toca.

7 comentaris:

Mar ha dit...

Jejejeje lo de Montserrat era una premonició... espero que no us hagueu de passar un any i mig corrent pel món!!!
Per aki... des d'ahir... pocs canvis ;)
Petons als dos!

Avan ha dit...

Molt bé! primer dia i primera aventura, si cada dia és així em tornaré adicte a la vostra volta a la pilota.
espereu una mica a tenir un altre ensurt, salut i vai molt be tot!

Anònim ha dit...

Ueeee!!!!

Primera etapa cumplida y primera aventura!!!
sin coñas, que aunque lo del aeropuerto le haya dado un punto de suspense a la historia, me alegro mucho de que todo haya salido bien! y de ser la primera en comentar tb!!
Un abrazo a los dos

Unknown ha dit...

Hola parelleta!
M'alegro per vosaltres de que les coses us surtin bé de moment. Espero que no tingueu contratemps tant dolents però si de moguts i divertits. Tots esperem anécdotes vostres (a veure si em supereu). Estarem en contacte! No ha passat ni una setmana i em dona la sensació de que us trobo a faltar...

Gemma Subirà ha dit...

Felicitats parella! M'alegro molt que l'inici del vostre viatge hagi anat bé, tot i el mal entès. La veritat és que m'he emocionat quan he llegit el vostre escrit i he vist la foto de tots dos juntets...
Ara si que comença la vostra aventura. Aniré mirant el vostre bloc per anar-me imaginant les vostres aventures. Us desitjo molta sort en aquest viatge d'un any i mig.
MOLTS PETONS A TOTS DOS.
Ja us trobem molt a faltar.
Gemma i Dani.

Gi ha dit...

Ei!! q ja fa més de 48h. que no escriviu res i els q som adictes a tot ja tenim mono!!! (pq jo espero q això prometi més q qualsevol serie... ;))
Us ho he dit q, per molt q intenteu fer veure q us estresseu pel món i heu d'anar de bòlit, em feu mooolta enveja?
Molts petonets i DISFRUTEU!

P.D.: Bueno, a veure si passo la censura... ¡¡q nervios!!

Anònim ha dit...

I aixó només acaba de començar!!! promet molt la vostra aventura! us seguirem dia a dia desde barcelona.
Moltes abraçades i petons de la penya metalera!
Eli i Esther