dijous, 21 de gener del 2010

Setmana de relax

Vam arribar a Peregian Beach, molt a prop de Noosa Heads, i un cop instal.lats a la casa que havíem llogat, ens vam dedicar a... no fer res! Molta platja, molta lectura, menjar, beure, dormir... Un dia el vam aprofitar per visitar el parc natural de Noosa (sobretot visitar la seva platja) i també vam anar amb la furgoneta a alguna altra platja a la vora, però va ser una setmana on vam desconnectar del món (rarament en nosaltres no vam revisar el correu electrònic i fins i tot a l'Oriol li preocupava zero els resultats del Barça, bé, zero tampoc... 0,1 jejeje).



Els tres ens ho vam passar molt bé, i el Morten se'ns va unir a finals de setmana. El post aviat estaria acabat... Si no fos perquè també vam fer una visita cultural... Vam anar al Zoo d'Austràlia, el del famós caçador de cocodrils!

Vam arribar allà ben aviat per aprofitar l'assoleiat divendres. Al ser vacances estava bastant ple , però en cap moment ens vam sentir aclaparats per la massa de gent, al contrari., és tan gran que no sembla que estiguis en una llauna de sardines. El Zoo d'Austràlia no s'assembla a cap que haguem vist anteriorment. Hi ha bastantes espècies d'animals, però sembla que aquí és més important la qualitat que la quantitat i això es reflecteix en els animals, que no se'ls veu tristos com en altres zoològics.



En quant als animals, la majoria d'espècies són autòctones, hi ha un munt de llangardaixos (fins i tot tenen un drac de Komodo!), mil i una especies de cocodrils i serps, koales (tots dormint, és clar!), cangurs, als quals se'ls hi pot donar de menjar, i altres especies com els wombats (uns marsupials rodonets i cama-curts que si es necessari poden córrer a 40 km/h!), els emus... I també tigres i elefants asiàtics.



Durant el dia hi ha xous on expliquen més coses dels animals. Vam donar menjar als elefants, vam veure els tigres com jugaven a la piscina, les llúdries corrent per allà, i, evidentment, vam anar a veure l'estrella dels espectacles, el xou dels cocodrils, que a més estava amenitzat pels fills i la vídua del Steve Irwin. El cocodril impressiona quan veus com salta amb la boca oberta, però el xow... és una mica lamentable la parafernàlia que munten per demanar diners a la gent. I a la botiga ja vam flipar, tota la línia de roba de la nena, la de la mare, les nines Bindi, i milions de coses més... També hi ha un racó memorial del Steve on la gent hi deixa els seus records.



Per arrodonir el dia vam anar a sopar al club de surf de Sunshine Beach i així acomiadar la setmana a la platja.

Més fotos de nosaltres fent-vos ràbia a la platja aquí. De fet, hi ha moltes més fotos de bèsties que nostres, encara que a vegades sí que som una mica animals...

Aquest post el dediquem al Marc, a la Maria i al Joan-Pau, sense la insistència dels quals segurament no hauríem anat al zoo...

5 comentaris:

Gemma Subirà ha dit...

Uala, quina enveja que feu, aquí a la platgeta, amb solet... Per qui no hi ha maneres de veure el sol, només fa núvols i a vegades plou...Per cert, m'ha encantat el zoo d'Austràlia! Veig que els animals fan bona cara i tenen uns espais dignes. Quina gràcia estar en el zoo del ex-caçador de cocodrils,no?
Us trobem molt a faltar.
Molts petons.
P.D. Avui hi ha concert d'Europe, però el destí ha decidit que jo no hi haig d'anar (encara que m'ha tocat una entrada...)

Gemma S...

Unknown ha dit...

QUIIIIINA VIDA!!!! Després de relax mes relax, no ens estressesim!!I si us quedeu a viure al zoo? Sembla un bon lloc, o dormen o es banyen o mengen o sigui com vosaltres, en fi que allò que el treball dignifica no sabeu ni que vol dir sort que altres aguantem el pais...esperant el relleu.Ja veig que la felicitat de l'Oriol va ser immensa amb tants animalets... però no pensar en el Barça... això és imperdonable.Apa a continuar banyant-vos que amb aquestes aigües no fa falta dutxa.

Anònim ha dit...

platja, sol!!! buahhhhhhhhh quina envejaaaaa, a Barcelona dia si dia no plou i no hi ha manera de veure el sol!!! semana de que?? relax???? aixó que es perque ja reventem de l'embeja??. Disfrute-ho per tots, i un petonas molt fort!!!
Gemma Marquié

Anònim ha dit...

GRÀCIEEES:$!!!!!!

Ara oficialment i sense cap mena de disimulo , m'estic morint de l'envejaa, us faré un tros d'interrogatori kuan arribeu k serà massa!!
:$

aiiiix!!

GRÀCIEEEEES!!


Maria

Unknown ha dit...

Deixeu-me fer publicitat al vostre bloc: "Ben vinguts a la web www.fentelmantaielkoala@metaltravellers.síosí, feu una ullada i deixeu la vostra opinió respecte a qué puc fer durant el dia; a) Platja b) Dormir c) visitar monuments d) totes les anteriors són correctes"
Jo aquí barallant-me amb tot quisqui laboralment parlant, i vosaltres fent l'animalet pel món, ja us val. I a sobre, estic convençut que els cacauets us els vau fotre vosaltres sense donar-li cap als elefants. En resum, el zoo d'Austràlia molt bonic i les instantànies de les fotos molt ben aconseguides. Ah!! i segueixo pensant que l'Oriol és un Koala definitivament.