dilluns, 2 d’agost del 2010

Penang, més retrobades

Encara amb el pensament a Koh Tao, havíem d'anar fent via cap a Kuala Lumpur per poder agafar un avió al cap de tres dies. Fer-ho directe (ferri nocturn + minivan) són unes 24 hores. Sort que uns dies abans el Pierre, el noi francès que ens havia allotjat a Dalian (Xina) ens havia escrit un mail. La seva empresa el traslladava ara a Penang, al nord de Malàisia, i estàvem convidats a passar per casa seva si volíem.



No ens ho vam pensar dues vegades, i al cap de 20 hores arribàvem a Georgetown, a l'illa de Penang. Ens va venir a recollir i ens va portar a casa seva, en un tros d'apartament amb unes vistes impressionants sobre el pont que uneix l'illa amb la península, i amb piscina comunitària!



L'endemà vam estar visitant Georgetown, la perla de Malàisia segons la informació turística. En efecte, el casc antic és patrimoni de la humanitat degut al seu passat colonial i, com a tot al país, es pot apreciar la barreja d'influències europees, malaies, xineses i índies. Aquí, la influència europea és britànica, a diferència de Melaka, en que era portuguesa. Tampoc està tot tan restaurat com en aquesta, donant-li un caire decadent que a nosaltres ens va agradar.



De totes maneres a primera hora de la tarda vam tornar cap a casa, perquè feia molta calor i aquella piscina portava tot el dia cridant-nos... Després del bany, vam anar a sopar i fer unes birres amb el Pierre abans d'anar cap a l'estació.

De nou nit al bus, matinada esperant, un altre bus, i ja tornàvem a estar a la terminal low cost de Kuala Lumpur esperant un altre vol d'Air Àsia. Aquest cop si, rumb cap a l'Índia. Abans de marxar, però, al Mc Donald's de l'aeroport vam menjar-nos unes quantes hamburgueses de vedella (bé, volem creure que ho era) ja que en les properes setmanes... les vaques seran sagrades!

Més fotos aquí.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Espero que no sigui un trauma insuperable no poder menjar hamburgueses a l'India, segur que trobareu altres fantàstics menjars com heu fet fins ara.Que tal el tren? es curiositat morbosa JE JE.Despres de la piscineta us vidrà de gust una remullada pel Ganges?
Vagi beeee!!

Mª Núria ha dit...

Ja està, ja m'he posat al dia de les vostres aventures!Quants paisatges, quantes experiències, quant de menjar, quanta gent que heu conegut... Us havia dit alguna vegada que feu una mica d'enveja??
Petons!!

Unknown ha dit...

Com sempre, posant en practica la bona vida. Com he comentat en anteriors missatges, lo vostre no és casualitat. De sobte, us inviten a Malaisia quan estaveu a Tailandia, i aneu a un apartament de luxe i amb piscina!!!!! pero que cabr... bueno, espero que a l'Índia no trobeu a faltar la carn de vedella, ja me la fotré en nom vostre, juas juas. Pel que fa a Penang, tenieu raó en que les cases son colonials angleses i impacte la diversitat de temples religosos que et trobes al llarg del camí d'aquesta ciutat.