diumenge, 19 d’abril del 2009

Som a B...








Encara que sembli mentida, tot això és a Buenos Aires!

12 comentaris:

Gi ha dit...

Jajaja! Que fort!
Lo de veure coses en català és estrany, però trobar-te la Font de Canaletes... Vaya tela!! Segur que és més cosa d'Aigües de Barcelona que no pas dels enyorats emigrants... (la pela és la pela...jejeje)
Apa, pos quedem al Zurich a 3/4 de 10 per sopar, no?
Petons.

Mª Núria ha dit...

Ei Hola! Com que ja us han donat les gràcies per la xocolata, jo us les donaré per la postal. Com que hi havia quatre imatges, ens les vam "repartir", jo m'he quedat amb la del Lago Frias.
Que vagi molt bé per B..., esperem més notícies!

Unknown ha dit...

Ja veig que els catalanets van fer una gran tasca per Les Amèriques...i els "americanus" tan tranquils a veure si aqui els "castellanus" ens deixen tranquils.BON SANT JORDI!!!

Maria Teresa ha dit...

Hola fills:
Sembla que ja esteu bastant cansats doncs a Buenos Aires només ens mostreu quatre fotos i un petit comentari.
A veure si agafeu una mica d'empentà i escriviu una mica més.
Molts recods del tiet i molts petons de la iaia i de part meva molts més. Adèu.

Gemma Subirà ha dit...

Ostres si quin punt trobar-se la font a Buenos Aires! Per cert, a on està la lletra, només veig imatges... Què us està pasant?
Petó.
GEMMA.

Metaltravellers ha dit...

Hola club de fans! Una mica de paciència!! Per un dia que no us agobiem amb tot el rotllo, també us queixeu? No sempre tenim el temps ni la possibilitat de connexió quan volem. A més, si escrivíssim cada dia, voldria dir que no estem visitant res que us puguem explicar després. Apa, records!

Unknown ha dit...

Be per aqui ja ha passat un altre Sant Jordi amb llibres,roses,(polítics,ecs)i un sol radiant.AAAAAHHHHHH i ha vingut el drac(llexeixis Mariano Rajoy)i a altres els han dit que avui no tocava.Tot molt entretingut.Petons i abraçades.

Mª Núria ha dit...

Esteu veient paisatges meravellosos i coneixent gent encantadora però dificilment trobareu enlloc res comparable a la Rambla de Barcelona un dia 23 d'abril! Feliç Sant Jordi. Petons.

Unknown ha dit...

Quina il.lu!! en l'època de les tecnologies obrir la bústia i trobar una postal...encara que per poc arribeu abans vosaltres i que Ushuaia ja quedi molt lluny.
Vagi be i se n' accepten mes.

Mar ha dit...

Uola!!!
Jo si que us agraeixo un post sense lletra... no pq no ho trobi interessant que m'encanta, però és que després d'una setmana Pedraforca amunt i avall arribar he arribat a casa i he vist que tinc "deures metaltravelleros" i una es posa al dia més ràpid si és amb imatges... com a les classe d'hª de l'art amb les diapos... :D

Petons!!!

Unknown ha dit...

Molt interessant, avui al periódico explicaven els museus del Che i de Falla, però la vostra explicació del lloc era molt millor,quan talent desaprofitat!!!! i dies enrera també explicaven la Patagonia xilena.VAGI BE

Unknown ha dit...

Uolaaaaaaaaaaa!!!
Us recomano als dos quedarvos una temporadeta per aquí (un mes i mig).Així a veure si podeu cel·lebrar el triplet del BARÇA a la meravellosa Font de Canaletes!!
Per cert Oriol, a mi no em vas regalar la rosa i a la Gemma si encara que amb retard, jejejeje.
Merci de part dels dos pel detallet de bombons i postal.
Dani i Gemma