dimarts, 23 de febrer del 2010

1 any voltant pel món!






Moments compartits

Avui fa exactament un any que vam sortir de casa, i al mateix temps, tanquem la segona etapa del viatge: de la calor dels països de l'Amèrica Central vam passar al fred dels EUA i Nova Zelanda per retrobar-nos amb l'estiu a Austràlia.


No estem gens cansats, i continuem amb ganes de conèixer moltes coses, i tot i que no podem evitar pensar que cada cop ens queda menys temps de viatge, volem aprofitar-ho al màxim, continuar aprenent i continuar vivint. Però us trobem a faltar eh!

De nou, moltes gràcies a tots els que ens deixeu comentaris que tant ens agrada llegir, i als que només ens llegiu però sabem que sou allà.

Propera parada: Àsia!!



Fotos curioses aquí.

8 comentaris:

Mar ha dit...

Que ràpid passa el temps!!!
Doncs apa! A seguir col·leccionant fotos i moments... :)
Deu fer il·lusió estrenar nou continent. I ara si... ENS VEIEM AVIAT!!!
Petons!!!

Unknown ha dit...

Hola parelleta!
Si que passa el temps, ja tenim ganes de tornar-vos a veure i que compliu amb els vostres deures com a bons cristians, espa"ñ"ols i de dretes merengons que sou, com per exemple: treballar, pagar impostos i realitzar tasques domèstiques!!! jejejeje no sé si surt aquestes parauales en el vostre diccionari, us enrecordeu?
Bueno familia! que acabi d'anar bé el viatge i fins d'aquí uns mesos..
P.D.: inmediatament envieu-me aquelles Harley Bicis ja!!!!! a que espereu?? robeu-les i per correu urgent cap a Girona!!!

Maria Teresa ha dit...

Hola un altre vegada.
Veig que no meu decepcionat, doncs ja esperava que posesiu una cosa contundent com vau fer a Sudamérica. Espero que contineu enviant-nos noticies vostres i que els que estem aquí les poguem veure una mica com si estiguesim allà amb vosaltres. Espero que aquests sis mesos que us falten per fer el recorregut que voleu passin depressa. Fins aviat

Unknown ha dit...

Sembla que era ahir que us deiem adeu a l'aeroport i...ja tenim terminal nova!!!he fet un altre ninot de carnestoltes,m'he disfressat he ballat i sobretot he patint una sobredosi d'enveja i be també m'ho he passat be llegint els vostres comentaris i recordant lo be que m'ho vaig passar amb el meu...GENDREEEE!!i el shopping a la Kuna(i altres) amb una filla encantada d'acompanyar-mi...
Apa ara a recorrer mercadillos per Àsia que tampoc estan malament.

Eva Demarchi ha dit...

Ei!!!! ahir hi vaig pensar!!! un any del vostre inici del meu somni!! és meravellós el que esteu fent!! M'ha fet gràcia que digueu que no esteu cansats...tot podria ser!! Quant creieu que tornareu a la vida real? Moltes vegades quan penso en vosaltres o ho explico a tothom "tinc una amics que estan fent la volta al món", penso: "que dur se'ls hi farà tornar!!!!!!" No sé si podreu!!! serà molt dur, eh??
Una abraçada motl forta!!!

Mª Nuria ha dit...

Un any ja! I les coses que encara queden per veure oi?... Endavant i continueu escrivint i fent fotos que, a través dels vostres ulls, també nosaltres viatgem una mica cada dia. Petons!

Gemma Subirà ha dit...

Felicitats!!Ja fa un anyet que viatgeu!! Bé, ara aprofiteu aquests sis mesos que us queden,eh, per què després us volem aquí i voldrem que estigueu una mica per nosaltres... Bé, us desitjo molta sort per Àsia i espero continuar veient imatges tan boniques com les que heu fet fins ara. Ah, i per cert, penseu amb mi quan veieu qualsevol bestiola o formació geològica interessant. Vull foto,eh???
MOLT PETONS.
Gemma S.

Maria.V ha dit...

Moltes felicitats! moltes felicitats! (8)

va va, que us ensenyaré una cosa que segur que us fa molta gràcia!! xD

http://www.rp-online.de/public/kompakt/gesellschaft/825330/Hardrocker-von-Kiss-moegen-Tokio-Hotel.html

a vera sin preneu exemplee! 8-)

un petuneeet!!!