dilluns, 12 d’abril del 2010

Kuala Lumpur

Vam arribar a Mersing ja de nit, i d'allà vam agafar un bus que ens deixava a Kuala Lumpur a les 3 de la matinada. Per sort, l'hotel on ens vam allotjar la primera nit tenia habitacions lliures i vam poder descansar. La Meritxell continuava malalta i es va passar més estona en el llit que fora durant el dia tot i que al capvespre es trobava millor i podia sortir a passejar.

Alinea al centre

Divendres vam visitar les Batu Caves, un temple hindú en unes coves als afores de KL. També vam aprofitar per anar al Pasar Besar, un mercat on venen tot tipus d'artesania i en el que els divendres al vespre fan balls tradicionals per als turistes. Aquests només duren mitja hora i quan els vam trobar ja només quedaven deu minuts. En el segon i últim ball que vam veure els quatre ballarins van treure turistes a ballar amb ells però hi havia una noia que no trobava a ningú. Així doncs, les MGM sense dubtar-ho, van assenyalar a l'Oriol que s'estava amagant per no sortir. Amb resignació l'Oriol va sortir a l'escenari i amb més pena que glòria va passar la vergonya del dia. Ho sentim molt però el vídeo del ball està censurat i ningú el pot veure, jejeje.



Per la nit vam aprofitar per acostar-nos a les torres bessones Petronas, la companyia de petroli i gas de Malàisia. Aquests dos gratacels van ser en el seu moment els edificis més alts del món però que aviat va ser superat per algun dels petro-edificis de Dubai. Realment veure-les des de ben aprop i tant il·luminades era impressionant. D'allà vam anar a Bukit Bintang, on hi ha la moguda nocturna de la ciutat, i vam aprofitar per sopar en un restaurant italià (a preus italians, però com que convidava la MMS...). La cara de l'Oriol provant la lasanya parlava per si sola.



L'endemà l'Oriol i les MGM van sortir ben aviat per anar a fer cua per pujar a les torres. Pujar-hi és gratuït, però les places són limitades i cal ser-hi d'hora per aconseguir lloc. Van arribar 20 minuts abans que repartissin els números i ja no hi havia places (tot i que allà no hi havia les persones per omplir, al ser dies de gran premi de F1 i ser Petronas l'organitzador, suposem que moltes van anar pels seus compromisos, que no havien de fer cua...). Una mica decebuts van passejar pel parc que hi ha per allà fins que va ser hora d'anar tirant cap al circuit per veure els entrenaments i la classificació. Encara que hi havia una pantalla en la nostra zona, no podíem llegir la classificació provisional i tampoc vam entendre perquè els Ferraris i McLaren no van sortir en les Q2 i Q3. Tot i això L'Oriol i la Gi estaven encantats!



A la nit, l'última en companyia, vam anar a sopar marisc a Chinatown, i no ens el vam poder acabar, i les MGM van aprofitar per fer moltes compres i regatejar a tort i a dret. El diumenge al matí van fer una última volta per fer fotos al palau del governador i Little India, i cap al circuit altre cop a veure la cursa, que va ser molt emocionant. I d'allà directament a l'aeroport, per acomiadar-les. Després d'un petit moment de pànic en no constar a la llista del vol, tot es va solucionar i els Metaltravellers ens vam quedar sols a KL una altra vegada. MGM: esperem que us ho hagueu passat tan bé com nosaltres.

Ens vam quedar 3 dies més per acabar d'aconseguir el visat de l'Índia, i si, ja el tenim!! Per fugir de la calor de la ciutat ens vam dirigir cap a Pulau Perhentian, amb una gran incògnita que pertorbava el descans de l'Oriol: es tornaria a perdre el Madrid-Barça? Aiaiaiaiai...

Més fotos aquí.

4 comentaris:

Mar ha dit...

VENC VÍDEO DE BALL...
Si algú hi està interessat que es posi en contacte amb mi... Preu negociable :D
I el Madrid-Barça Oriol????
Petons!

Unknown ha dit...

Molt be Oriol!!!ho ratifico ets un gran embaixador,el pais no t'ho agrairà mai prou.
El sopar no se si era de luxe, o si feia molt temps que no menjaveu "normal",però les cares que feu si que són de luxe.
Ja veig que els carrers de KL es degraden amb el pas de les hores com qualsevol carrer molt animat.
Apa vosaltres cap a l'India i jo cap a l'Empordà,vagi bé.

Gemma Subirà ha dit...

Ostres Oriol, ets un pringat! Sempre et toca a tu fer el pallasso! Pel que fa el fútbol, veig que tu ets com el teu germà. No podeu viure sense el Barça,eh? Per cert, des de que tu no ets per aquí que el Barça és el millor equip del món. Per què serà???
Petons.
Gemma.

Unknown ha dit...

Abans de començar dir-vos, que jo vui el vídeo penjat en Youtube jjjjjjjaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
En les Bat Caves us vareu topar amb Jocker??? Jejeje, bueno, el tal Petaning St., els diferents moments del dia, sembla els típics carrers de les Festes de Gràcia a mesura que avancen les hores.
Quina pena, que Alonso en el gran premi de Malàisia trenqués motor…. Jjjuuuuuuuuaaaaaaaaassssssssss!! Per Pepero i merengón…