dimarts, 19 de maig del 2009

San Ignacio Miní

La província argentina de Misiones deu el seu nom a les 11 missions jesuítiques que hi va haver en el segle XVII. També n'hi ha 3 més a la província de Corrientes, i a Paraguay i Brasil, moltes d'elles saquejades i destruïdes, o envaïdes per la selva.

Les missions eren establiments autosuficients on d'una banda els jesuïtes intentaven convertir els indígenes (guaranís en aquest cas) i de l'altra, els indígenes trobaven protecció de les lluites tribals i dels conqueridors. A més, els jesuïtes no van fer-ho per la força, sinó integrant les creences indígenes, aprenent la seva llengua, de manera que es va produir una mescla cultural molt enriquidora.


San Ignacio Miní no és la més gran de les que hi havia, però si la més ben conservada, i això que només queden poques restes dempeus. Vam fer una visita guiada pel que queda de les ruïnes, vam poder admirar l'arquitectura i ens van explicar el funcionament de la missió.


Més fotos aquí.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Boneess!!!!
Només volia dir-vos que les vostres explicacions de les coses que esteu vivint dia a dia em recorden a documentals del Discovery. A veure si teniu algo a veure...
Seguiu aixó que són emocionants les vostres batalletes.

Gi ha dit...

Pensava que d'un moment a l'altre apareixeria el Jeremy Irons per aki!!
Bueno, jovenalla, veig que les coses us segueixen anant millor impossible, la ratxa no us ha abandonat des que vau poder agafar pels pèls el tren cap a Montserrat... Ai,la Moreneta! quant bé que fa als catalans!! (Que els hi ho diguin als periquitos!!! que si ho arriba a saber el Pochettino abans... de genolls puja!!!)
Bueno, bueno, deixem'ho que entre Morenetes i jesuïtes... encara recuperaré la fe! NO ME JODAS!
Moooooolts petonarros als dos i seguiu disfrutant que la sort no us pot abandonar, que la porteu a la motxilla!
;)

Mar ha dit...

M'encanta el look "anem d'aventura pel mòn"... Era fet expressament portar el mateix uniforme? (veient la última foto del post) jejejeje.

Apa! a seguir bé...

Gemma Subirà ha dit...

Oriol, ets igual que els carpinchos. Que monos! M'encanten les vostres fotos d'animalets!Vull una taràntula!
Petons.
Gemma.