dissabte, 2 de maig del 2009

A tentação...



Si... ho sabem... som dèbils...

Havíem dit en un principi que no aniríem a Brasil, però portem unes setmanes en que tothom ens pregunta “Però com? No aneu a Brasil?”... i bé, pensem que tantíssima gent no pot estar equivocada, així que hem variat una miqueta els plans, i en comptes d'anar a Iguaçú per Argentina, hi anirem per la costa brasilera... Només un tastet de no res d'aquest enorme país...

Ho hem pogut aguantar tot menys la temptació...



Nota: escrit des de Chuy, a la frontera Uruguay-Brasil, on hem pogut escoltar, però no veure, el 2-6 al Bernabéu! Aquest any... SI!

15 comentaris:

Maria Teresa ha dit...

Hols fills:
Veig que ja heu tingut la tentació de passar per Brasil per veure les catarates de Iguazu, però per el que va explicar l'Isabel per les dues parts tant per Argentina com per Brasil son una passada.
Oriol aquesta vegada he disfrutat jo de maravella amb el partit i he cridat tot el que m'ha donat la gana.Ja era hora que el Madrid tingues les orelles baixes.
Molts petons de tots.
Adèu.

Mª Núria ha dit...

Quin deliri! Quin gustàs! Quina passada! No hi ha prou pitets en tota Barcelona per eixugar les baves dels barcelonistes.
2-6!!!. I no només el Madrid s'ha hagut de menjar els 6 gols sinó que a més a més han jugat de fàbula. Canaletes a rebentar, petards a tort i a dret, gent fent sonar els clàxons... Oriol, no t'agradaria ser aquesta nit a Barcelona?
Petons!!! i... Força Barça!!!

Unknown ha dit...

Hi ha debilitats a les que no es pot renunciar... es millor caure-hi. Aqui per suposat la debilitat es el Barça i es que veure el Madrid enfonsat no te preu, es un regal o millor 6 regals en mig de tanta grip que estem estrenant. I ara a ballar samba!!!. Una abraçada.

FlacoRamón ha dit...

hola!! 6 a 2 a domicilio!!--

como pasaron?? se desidieron por Brasil!!

nos vemos..
Mariana de Carmelo

FlacoRamón ha dit...

amigos veo que primó la razón y finalmente se animaron al increible brasil. por lo que pude entender , su pasaje por mtv fue agradable y me alegro mucho . tengo el extraño sentimiento de alegria de verlos continuar felices vuestro viaje pero al mismo tiempo la tristeza de pensar que cada día están un poco más lejos. confió en que habrá otra ocasión para vernos. cariños Ramón

FlacoRamón ha dit...

amigos veo que vuestro pasaje por mtv fue bueno y rico en experiencias. por suerte se animaron a "entrarle" al inmenso brasil. ya verán lo que es grande!!!. tengo la extraña sensación de verlos felices pero al mismo tiempo alejarse cada día un poco más . no pierrdo la esperanza de encontrarlos nuevamente. cariños Ramón Lia y Marianita

Mar ha dit...

Jejejeje Que apropiada la samarreta no? Que passa, que al Brasil tenen moltes temptacions o que ningú pot resistir la temptació d'anar-hi??? Bé, ja veig que aneu ampliant l'armari a mida que passa el viatge :)
Per aki tot mb, després d'un pont de 4 dies, tornada a la normalitat :)
Petons!!!

Metaltravellers ha dit...

Hola Club de fans!Si, si, l' Oriol té aquest extrany magnetisme: les grans gestes del Barça només passen quan ell no és a Barcelona. Penseu només que en les dues Champions que ha guanyat, una estava a Benicassim i l'altra a Kassel... Parlant de Brasil: tudo muito bem! Ja us ho explicarem! Metalrecords!

Unknown ha dit...

Be després de molt meditar ho tinc clar... com que l'Oriol no hi serà la temporada que ve el Barça continuarà anant de primera, t'has plantejat està un parell d'anys mes? I ara tots pendents d'aquesta nit, quin estres!!
Que tal les temptacions? espero que siguin moltes, tantes com samarretes aneu acumulant, espero una exposició quan torneu.
Vagi be i tot allò que es diu

Anònim ha dit...

wenu wenu akest any si.. ja vurem k son especialistes en cagarla sempre a lultim moment

u_U

i avui champions a vera k fan


per cert vai treure un 9 al TR

MUAHAHA

k vagi b per brasiil!!


Maria

Mª Núria ha dit...

Uff! Quin patir! Però el Mestre Iniesta no ens podia fallar. 1-1 a l'últim minut i.... Cap a Roma falta gent!!! Visca el Barça!

Unknown ha dit...

Ni grips... ni crisi.... ni lleis d'educació... ni...
NOMËS BARÇAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Barcelona es una festa la gent està contenta i fins i tot mes amable... i això que encara no HEM guanyat res...Una abraçada gran com el Barça

Merimetal ha dit...

Holaaaa!Quin patir de partit... i això que només n´hem vist la segona part i en diferit... Ara ja estem planificant la ruta per ser el dia 27 en un lloc amb tv per cable o internet decent... però molt ens temem que sense canaletes...
Rita, Mariana & familia, gracias por seguirnos también y haberos animado a dejar comentarios :-)

Unknown ha dit...

Ja estem a Rooooooommmmmmmmmaaa!!!!
Aquest any siii i l'any que vé també que tampoc hi sou... jejeje
Es nota que esteu en un país (oh! brazil) de futbol amb tant de comentari...jo de vosaltres buscaria una replica de Canaletes per cel·lebrar-ho a lo gran, de tantes que us trobeu pel camí.
Un especial conegut de tots els culers us envia records a vosaltres dos. No li vaig voler donar la vostra direcció de correu perquè és un veritable pessat. A mi m'emprenya a totes hores, en fi, aqui teniu textualment el missatge del nostre amic:
"Hola xiquets, com va per ací? que em coneixeu? sóc Vicente Boluda i com diueu els catalanets Balambambú!!!. Che quin bou !!! i quines conaes que ens vareu fer!!només comentare que esteu d'enhorabone amb el 2 a 6. El chorreo me'l vàreix tragar per la vesprà. Paseo bé a l'altra punta de món i ala madrí; encare que la champions per collons la ganyareu voaltres. Que hi farem, l'any vinent no serà el mateix, encara que de president no seré.. Fortes abraçaes i petons!!!"
Ho veieu com era un pessat??
FORÇA BARÇA

Unknown ha dit...

Aqui continua l'eufòria, el cole era una marea blaugrana, tots estaven radiants, només per això ja val la pena tot el que està fent el Barça, fixeu-vos que fa dies que no us diem que us tenim enveja...tot i que si que en tenim.
Vagi molt i molt be.