dimecres, 4 de març del 2009

Deixem Ushuaia, marxem cap a Xile

Doncs sí, això s'acaba. I no ens referim al viatge, que tot just acaba de començar! Ens referim a la nostra petita estada a la capital de la província de la Tierra del Fuego d'Argentina.

L'últim dia l'hem dedicat a conèixer millor la història de la ciutat a través del museu marítim i del presidi. Aquest museu està ubicat en una presó, i precisament aquest va ser l'origen de la ciutat. Al principi era una colònia penitenciària ja que ningú volia anar a viure allà i als presos se'ls "oferia" la possibilitat de viure allà. La presó és bastant tètrica però està molt ben conservada. La forma d'aquesta és molt semblant a la de la presó Model de Barcelona, però està constituïda per cinc naus, al voltant de la nau central.



En una de les naus hi havia una galeria d'art amb tot de pingüins pintats, com les vaques que hi havia per Madrid i Barcelona, o els óssos a Berlín.

Ché, qué bueno que vinisteeee...


I res, cap a sopar, cap a "casa"a acomiadar-nos de la Sandra, que ens ha tractat, com diria ella "diviiiiinoooo", i a fer les bosses, que l'endemà el bus sortia a les 7 del matí. Això és el que vam veure quan sortíem d'Ushuaia.




Propera parada: Xile!

2 comentaris:

Gemma Subirà ha dit...

Com podeu comprovar, m'estic posant al dia del vostre viatge. Tot molt interessant de moment...

Unknown ha dit...

Dos petons i una abraçada al Pingü i cap a Xile...
Moooooooooccccccccc!!!
Moooooooooccccccccc!!!