dissabte, 21 de març del 2009

Per la Ruta 40

Per sortir d'El Chaltén i anar cap al nord, l'opció més recta és agafar la Ruta 40. És la que agafen els turistes, perquè els argentins prefereixen donar una mica més de volta però anar per carreteres asfaltades. La 40 és en gran part de “ripio”, bàsicament grava i pedres. Fins a Esquel, teníem per davant 1.700 km i més de 24 hores en bus i sotracs a dojo. Per sort, els autobusos argentins són bastant còmodes (i nosaltres dormim a qualsevol lloc...) i així no se'ns va fer tan pesat el viatge. Si no teniu prou imaginació per fer-vos una idea de com és la ruta 40, mireu aquest vídeo en bucle durant 24 hores seguides, jejeje. Bé, no tantes, que moltes era de nit i no es veia res.



Al cap de 12 hores en Bus, vam parar a mig camí a un poble que es diu com la glacera d'El Calafate, Perito Moreno. El nostre bus es dirigia cap a los Antiguos i havíem d'esperar a que en vingués un altre per fer la segona part del viatge. Per sorpresa nostra, ens vam haver d'esperar 4 hores en una terminal de bus al mig del no res.


Però bé, a les 16h vam sortir cap a Esquel i vam arribar allà a les 4:30h. Buf!!!


3 comentaris:

Gemma Subirà ha dit...

Ostres quin pal tantes hores de bus. Però suposo que és el que hi ha. És xulo això de la ruta 40 i el caminet, distret...
Un petó.
Gemma.

Mar ha dit...

Jejeje veig que va anar bé entaforar a la motxilla els jocs magnètics... pq la vista des del bus amb 10 min ja en tens prou!

Unknown ha dit...

El panorama desolador no m'ha impactat. No cal anar gaire lluny, ja que vist el video m'ha recordat que m'espera un llarg, pessat i calorós trajecte cap al Metalway passant pel espectant Monegros de Saragossa.