dilluns, 6 de juliol del 2009

Metaltravellers@ Invaders (Iron Maiden tribute + Armadura + Xavier Moyano)


Una de les raons per tornar a La Paz el dissabte va ser poder anar a un concert (per fi!) després de tant de temps. El concert va ser curt, però ens va servir per treure'ns les ganes. El primer que va tocar va ser un guitarrista argentí rotllo Steve Vai. Després van donar pas a Armadura, que ens va semblar un grup força conegut i consolidat amb un estil Avalanch però amb lletres referents a la història boliviana. I finalment van tocar els Invaders, un grup de versions d'Iron Maiden amb Eddie inclòs!! Els Invaders van tocar molt bé, conseguint un so bastant fidel a l'original. La llàstima va ser que com que el concert va començar una hora tard, i era en un centre cultural, només van tenir temps de tocar cinc cançons: Aces High, Fear of the Dark, The Trooper, The Number of the Beast i Hallowed be Thy Name.
Això sí, quan vam arribar a La Paz, vam veure uns cartells referents a una òpera-rock que es deia "La Última Noche de Beethoven", una posada en escena inspirada en l'àlbum Bethoven's Last Night de la Trans-Siberian Orchestra, en castellà. Llàstima que havia estat el cap de setmana abans i ens la vam perdre.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ostres!!! lo de Trans-Siberian Orchestra quina llàstima encara que no em feu llàstima perquè vosaltres veureu els originals a EEUU. Així que pena ninguna, però en canvi jo ahir em vaig perdre Metallica al Forum de BCN, i ara mateix només espero que arribi el gran dia de Sant Wacken!!!
Una pregunta: l'Eddie també va sortir integrat com l'Oriol (vestit de Bolivia) a l'escenari???