dijous, 31 de desembre del 2009

Bon any 2010!!

Aquest cop ens avancem a tothom! Mentre uns tot just estan dinant, nosaltres ja hem entrat en un nou any, el 2010! Molta felicitat per tothom i esperem que ho celebreu igual de bé que nosaltres! Hem sopat molt bé, i hem anat a la platja a veure els focs artificials... Durant tot el dia ha fet una calor insuportable, però al vespre han començat les tempestes i ens hem remullat una mica. Però encara ens queda festa per estona!






FELIÇ 2010!!!

6 comentaris:

marga ha dit...

Gràcies pels bons desigs per l'any que vosaltres ja heu començat. Que la vostra maratoniana ruta continuï tant bé. Una abraçada des de Barna!!

Unknown ha dit...

Tot just estrenat l'Any(és mes nou que el vostre JE JE)MOLTES FELICITATS!!!!

Marc ha dit...

ei cumpanys!!!
bon any nou als dos!!!

Gemma Subirà ha dit...

Bon any 2010!! Us desitjo una feliç estada a Austràlia i espero veure forces fotos de koales i cangurs..Us seguiré fidel com sempre.
Molts petons.
La cunyaa.

Anònim ha dit...

Bon any igualment a vosaltres! Aquí tampoc no ha fet un fred excepcional, però vaja, no parlaríem de calor insuportable, no... Ha de ser curiós, no? Tot això de Pares Noel i campanades de Cap d´Any i la gent voltant amb banyador per la platja i menjant gelats... Buen, és hu que té l´hemisferi sud, suposo (tot i que el principal que té és que hi ha La Terra Mitjana, si el pobre Tolkien aixequés el cap...).
Apa, que continueu tan bé com fins ara, i ara ja sí que fins aviat, no? Com a mínim jo contemplo el 2010 com l´any del retrobament!


Joan-Pau

Mar ha dit...

BON ANY NOU!!!!!
Des de Barcelona us enviem mooooooooooolts records i els millors desitjos per akest any nou que comença!!!!
Aki comencem la festa... a CAT House per falta de METAL House!!!!
Petooooooonssssssss!!!!
Gemma, Dani, Gisela i Mar